Donker Dubbel

Donker Dubbel | Wist je dat…

Qua kleur kenmerkt dubbel bier zich door zijn mooie donkere kleur. Het dubbel bier is zoeter dan het enkel (blond) bier en heeft over het algemeen een wat zachtere smaak. De termen ‘enkel’, ‘dubbel’ en ‘tripel’ verwijzen naar de hoeveelheid graan per liter water die bij het brouwen gebruikt wordt – hoe meer graan, hoe meer suiker, hoe meer alcohol.

La Trappe Dubbel

Klassiek dubbel trappistenbier met een stevige, volmoutige en karamelzoete smaak. Met subtiele, zoete smaaktonen van dadels, honing en gedroogd fruit en
zachte afdronk.

Bierstijl:Donker Dubbel
Alcoholpercentage:7,0%
Brouwerij:Koningshoeven

Westmalle Dubbel

Dubbel van Westmalle is een donker, roodbruin trappistenbier met nagisting in de fles. De crèmekleurige schuimkraag geurt naar speciale mout en laat een mooi
kantwerk achter in het glas. De smaak is rijk en complex, kruidig en fruitig, met een frisbittere finale. Het is een evenwichtig kwaliteitsbier met een zacht mondgevoel en een lange, droge afdronk.

Bierstijl:Donker Dubbel
Alcoholpercentage:7,0%
Brouwerij:Westmalle

St. Bernardus Pater

Het ‘Paterke’ verenigt donkere kandij en gebrande mout met fruitigheid en tonen van hazelnoot en mokka.

Bierstijl:Dubbel
Alcoholpercentage:6.7%
Brouwerij:St. Bernardus

St. Bernardus Prior 8

St.Bernardus Prior 8 heeft een fruitig aroma, neigend naar vruchten als rode appel maar ook met een exotische toets van vijgen en dadels, afgerond met karamel.

Bierstijl:Donker Dubbel
Alcoholpercentage:8,0%
Brouwerij:St. Bernardus

Van de Oirsprong Dubbel

Een echte proeve van bekwaamheid van de meesterlijke hoofdbrouwer Harrie Vermeer. Het Dubbel Bier zet de standaard van de kwaliteit die ze voor ogen hebben. Het bier is prachtig donker van kleur en heeft een aangename, licht gebrande smaak. Gebrand maar goed in balans met de toetsen van hout, kruiden en een vleugje zoet. Simpelweg perfect voor liefhebbers van donker bier met een volle smaak.

Bierstijl:Donker Dubbel
Alcoholpercentage:6,8%
Brouwerij:Van de Oirsprong

Nog niet naar Huismus

De Nog nietnaar Huismus is een fruitige, licht gebrande American Brown Ale vol karamel-, noten- en koffietonen. Het kastanjekleurige bier heeft een volle body, maar blijft door zijn hopbitters en fruitige tonen heerlijk fris. Een topper waardoor je beslist nog niet naar huis gaat.

Bierstijl:Donker Dubbel
Alcoholpercentage:6,4%
Brouwerij:Birds Brewery

de Molen Warm en Knus

Een zoetig, kastanjebruin bier met aroma’s van geroosterd brood, vijg, pruim en specerijen. Heerlijk voor bij de open haard tijdens de koude wintermaanden.

Bierstijl:Donker Dubbel
Alcoholpercentage:7.9%
Brouwerij:De Molen

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag & Woensdag

12.00 tot 00.00 uur

Donderdag

12.00 tot 01.00 uur

Vrijdag

12.00 tot 01.00 uur

Zaterdag

12.00 tot 01.00 uur

Zondag

12.00 tot 00.00 uur

Contact

Adres

Parade 5e
5911 CA  Venlo

Telefoon

077 772 5074

Email

info@brouwersplaats.nl

KvK nummer

73651400

Webdesign

Googlejuice