Subtiel, Fris en Fruitig

Blond | Wist je dat…

Blonde bieren zijn licht tot goudgeel gekleurd, die minder hop bevatten dan andere bieren. Vaak hebben deze een fris witte schuimkraag en zijn zacht van smaak. Perfect als dorstlesser!

La Trappe Blond

Toegankelijk, prikkelend en dorstlessend blond bier met een lichtzoete, zachtbittere en moutige smaak. Fruitig en doordrinkbaar, vol bier met een aangename bittertoon.

Bierstijl:Blond
Alcoholpercentage:6,5%
Brouwerij:Koningshoeven

Chimay goud

La Chimay Dorée wordt gebrouwen in het hart van de abdij van Scourmont en was tot nu toe voorbehouden voor de kloostergemeenschap, haar gasten en
medewerkers. Vandaag kan iedereen genieten van zijn verfrissende, kruidige en hoparoma’s.

Bierstijl:Blond
Alcoholpercentage:4,8%
Brouwerij:Chimay
0,33L€ 5,00

Brugse Zot Blond

Een goudblond bier met een rijke schuimkraag en een fruitig aroma. Het bier wordt gebrouwen met 4 verschillende moutsoorten en 2 aromatische hopvariteiten die het bier een unieke smaak geven.

Bierstijl:Blond
Alcoholpercentage:6,0%
Brouwerij:Halve Maan
0,33L€ 5,00

Funky Falcon

Two Chefs Funky Falcon is een goudkleurig bier met een mooie witte ‘fluffy’ schuimkraag. In de neus aroma’s van mout, maar vooral ook van fruit en dan met name citrusfruit. In de achtergrond vind je ook een lichte kruidigheid.

Bierstijl:Blond
Alcoholpercentage:5,2%
Brouwerij:Halve Maan
0,33L€ 5,75

Barbar Honing

Barbãr is een goudkleurig bier met een smeuïge schuimkraag en een krachtige neus. De smaak van honing is duidelijk aanwezig en werd rijkelijk gecombineerd met toetsen van bloemen, kruiden en citrusvruchten. Het is een zacht, maar niet gesuikerd bier met een lichtzure toets die zorgt voor een verfrissende smaak. De afdronk is subtiel en geraffineerd, maar niet bitter.

Bierstijl:Blond
Alcoholpercentage:8,0%
Brouwerij:Lefebvre
0,33L€ 4,75

Lamme Goedzak

Een blonde traktatie met een verfijnde hopbitterheid die doet denken aan een boomgaard in bloei. De Lamme Goedzak is weliswaar minder dan onze tripels, maar heeft bijzonder veel pit. Met zijn fruitigheid en prikkelende bitterheid blijkt dit goedlachs gerstenat een vruchtbare kruisbestuiving van vertrouwd én gedrufd brouwen.

Bierstijl:Blond
Alcoholpercentage:7,0%
Brouwerij:Schelde
0,33L€ 5,50

Baxbier Blond

Een blonde traktatie met een verfijnde hopbitterheid die doet denken aan een boomgaard in bloei. De Lamme Goedzak is weliswaar minder dan onze tripels, maar heeft bijzonder veel pit. Met zijn fruitigheid en prikkelende bitterheid blijkt dit goedlachs gerstenat een vruchtbare kruisbestuiving van vertrouwd én gedurfd brouwen

Bierstijl:Blond
Alcoholpercentage:5.1%
Brouwerij:Baxbier

Cuvee Des Trolls

Een bier met een evenwichtige en fijn fruitaroma. Het wordt ook wel het trollenbier genoemd.

Bierstijl:Blond
Alcoholpercentage:7,0%
Brouwerij:Dubuisson
0,25L€ 4,40

Curtius

Curtius is een blond bier, gebrouwen met hoogwaardige producten van de beste kwaliteit. Een bier met een licht aroma en een verfrissende smaak. Samengesteld uit verschillende soorten malt, gisten en tarwesoorten, die de basis vormen voor haar aangename lichtheid, terwijl de toevoeging van hopscheuten haar een subtiele bittere, florale en fruitige nasmaak geeft. Haar unieke smaak is het resultaat van verschillende gistingsmomenten gedurende vele maanden.

Bierstijl:Blond
Alcoholpercentage:7,0%
Brouwerij:Curtius
0,33L€ 5,25

Maximus Pandora

Een mooi, fris en fruitig blond bier met tonen van citrus en lychee. Niet te bitter, licht zoet en laag in koolzuur, een echte dorstlesser.

Bierstijl:Blond
Alcoholpercentage:5.8%
Brouwerij:Maximus
0,33L€ 6,50

Maneblusser

Brouwerij Het Anker besloot voor de Mechelaars een vlot drinkbaar stadsbier te brouwen, dat toch voldoende pit in zich heeft om met volle teugen van te genieten. Er werd gekozen voor de Maneblusser: een blond bier van 5,8% alc. vol. met een licht citrus aroma en een fijne afdronk, gebrouwen volgens de traditionele methode van hoge gisting.

Bierstijl:Blond
Alcoholpercentage:5.8%
Brouwerij:Het Anker
0,33L€ 4,50

Kwaremont

Kwaremont blond is net als de befaamde kuitenbijter uit de Vlaamse Ardennen karaktervol en pittig gekruid. Het is een volmout bier dat zorgt voor een flinke dosis vloeibare suikers na een stevige inspanning. Je beloning? Een uitgesproken dorstlessende afdronk!

Bierstijl:Blond
Alcoholpercentage:6,6%
Brouwerij:De Brabandere
0,33L€ 6,00

Fuut Fieuw

De Fuut Fieuw is een fruitige, dorstlessende Session Pale Ale. Het blonde bier heeft een aroma vol citrus, geel tropisch fruit en lichte karameltonen. Door zijn lage alcoholgehalte, mooie bitter en fruitige smaak weet hij je moeiteloos te verleiden.

Bierstijl:Blond
Alcoholpercentage:6,5%
Brouwerij:Birds Brewery
0,33L€ 6,50

Chouffe Soleil

Gebrouwen op basis van een mengeling van gemoute gerst, tarwe en rogge, verspreidt CHOUFFE Soleil een zoet aroma van vlierbloesems en kamille. Zalige smaken van citrusvruchten (mandarijn en limoen) met toetsen van vanille en een hint van peper. In de ietwat troebele CHOUFFE Soleil schijnt altijd de zon. Om het hele jaar door van te genieten.

Bierstijl:Blond
Alcoholpercentage:6,0%
Brouwerij:Moortgat
0,33L€ 4,50

Urthel Saisonniere

Een unieke combinatie van Saison en witbier. De blonde en onweerstaanbare Saisonnière (Seiseke in België) is een sprankelend gouden, licht troebele maar uiterst frisse doordrinker van 6% met een stevige ‘bite’. Opvallend door een compacte bruisende schuimkraag. Een bier om van te smullen, zeker in combinatie met kleine hapjes en heerlijke gerechten

Bierstijl:Blond
Alcoholpercentage:6,0%
Brouwerij:Palm Breweries
0,33L€ 4,50

Mannenliefde

Goudgeel bier met witte schuimkraag en opvallend geurenpallet. Spicy, kruidig en vooral veel citrusfruit. De smaak en de nasmaak zijn zeer verfrissend.

Bierstijl:Blond
Alcoholpercentage:6,0%
Brouwerij:Oedipus Brewing
0,33L€ 4,50

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag & Woensdag

12.00 tot 00.00 uur

Donderdag

12.00 tot 01.00 uur

Vrijdag

12.00 tot 01.00 uur

Zaterdag

12.00 tot 01.00 uur

Zondag

12.00 tot 00.00 uur

Contact

Adres

Parade 5e
5911 CA  Venlo

Telefoon

077 772 5074

Email

info@brouwersplaats.nl

KvK nummer

73651400

Webdesign

Googlejuice