Tripel

Tripel | Wist je dat…

Een tripel is meestal een goudkleurig en zwaar bovengistend bier met hergisting op de fles? De kleur varieert tussen amber en blond. Tripels bevatten een typische sterkt moutige, maar ook licht zoete smaak.

La Trappe Tripel

Klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak. Een belegen donkerblond bier met kandijzoete, fruitige tonen, licht moutig karakter en een afdronk met verfijnde bitters.

Bierstijl:Blond tripel
Alcoholpercentage:8,0%
Brouwerij:Koningshoeven

Paix Dieu

Het is een troebel bier en onderscheidt zich door zijn goudgele kleur onder een romig, rijk en vast schuim. Alle karakter komt vrij in de mond en ontwikkelt zich tot een lange en verfijnde bittere smaak, ondersteunend door een vleugje hop.

Bierstijl:Blond tripel
Alcoholpercentage:10,0%
Brouwerij:Paix Dieu

Thai Thai

Licht goudgeel, mistig bier met een zeer royale witte schuimkraag. Een zeer spannende neus voor een Tripel met citroengras en koriander. De smaak is door het gebruik van extra ingrediënten afwijkend van een normale Tripel. Deze is fris, kruidig en in de nasmaak hot en spicy.

Bierstijl:Blond tripel
Alcoholpercentage:8,0%
Brouwerij:Oedipus Brewing

Koninck Triple d'Anvers

De Koninck Triple d’Anvers heeft een licht zoete start met een mooie balans tussen hopbitter, fruitigheid en een fris, sprankelend karakter door de hergisting. Triple d’Anvers is de opvolger van De Koninck Tripel, en bevat 8% alcohol. Deze tripel wordt gegist op fles.

Bierstijl:Blond tripel
Alcoholpercentage:8,0%
Brouwerij:De Koninck

Tripel Karmeliet

Tripel Karmeliet heeft niet alleen een heerlijke smaak ook een heerlijke geur. De geur is aantrekkelijk door vanille en bruine suiker. Daarnaast heeft het bier veel fruitigheid van perzik en banaan. In de smaak overheerst in eerste instantie de hop. Dit geeft het bier kracht en pit. Neem even de tijd en de zoete smaak, die we kennen van de geur komt terug.

Bierstijl:Blond tripel
Alcoholpercentage:8,4%
Brouwerij:Bosteels

Westmalle Tripel

Tripel van Westmalle is een helder, goudgeel trappistenbier dat gedurende drie weken nagist in de fles. Het is een complex bier met een fruitige geur en een mooie, genuanceerde hopneus. Het is zacht en romig in de mond, met een bittere toets gedragen door het fruitaroma. Een uitzonderlijk bier, met veel finesse en elegantie. En met een heerlijk lange afdronk.

Bierstijl:Blond tripel
Alcoholpercentage:9,5%
Brouwerij:Westmalle

Gouden Carolus Tripel

Vol bevallige tederheid, met een zuivere en keurige smaak, zal het u bekoren. Lang in kelder en op fles gerijpt, uitsluitend bekomen van bleek mout, hoog gegist op moer en 100% natuurlijk.

Bierstijl:Blond tripel
Alcoholpercentage:9,0%
Brouwerij:’t Anker

Tripel Lefort

Krachtig blond bier met hergisting op fles. Vol en zoet met een stevige, romige body vol tonen van gekarameliseerd steenfruit, honing en een fijne, droogbittere afdronk.

Bierstijl:Blond tripel
Alcoholpercentage:8,8%
Brouwerij:Van der Ghinste

Pauwel Kwak

Dit bier met een alcoholgehalte van 8% en een diepe amber kleur heeft een zware geur die precies overeenkomt met de smaak. Karamel voert de boventoon.

Bierstijl:Blond tripel
Alcoholpercentage:8,0%
Brouwerij:Bosteels

Brouwerij 't IJ Zatte

De Zatte is een tripel, waaronder volgens de Belgische traditie zwaardere blonde bieren vallen. De Zatte maakt dit meer dan waar. Het is een stevig goudgeel bier met een geur van vers fruit en hier en daar een vleugje graan. De smaak is licht zoet en eindigt in een fijne droge afdronk. Een heerlijk bier om in elk jaargetijde van te genieten.

Bierstijl:Blond tripel
Alcoholpercentage:8,0%
Brouwerij:’t IJ

Wilderen Kannunik

Tripel Kanunnik is een 4-granenbier gebrouwen naar origineel Wilderens kanunnik-recept. Een zachte en kruidige tripel met hergisting op fles en een milde afdronk door het gebruik van fijne & edele hopsoorten. In dit bier werd naast gerst, tarwe en haver uitzonderlijk ook rogge toegevoegd, wat deze Tripel een typisch karakter geeft.

Bierstijl:Blond tripel
Alcoholpercentage:8,2%
Brouwerij:Wilderen

Straffe Hendrik Tripel

Is gebrouwen met een subtiele mengeling van 6 speciale moutsoorten. Het bier is stevig gehopt met Saaz- en Styrian Golding-hop van zeer goede kwaliteit.

Bierstijl:Blond tripel
Alcoholpercentage:9,0%
Brouwerij:Halve Maan

Brugge Tripel

Brugge Tripel ondergaat een tweede gisting op fles. Tijdens de afvulling wordt een hoeveelheid suiker en gist toegevoegd die in de “warme kamer” vergist tot alcohol en koolzuurgas. Daarom heeft Brugge Tripel een hoog koolzuurgehalte dat extra pit geeft aan het bier. De gistresten op de bodem van de fles beschermen het bier tegen oxydatie en dus tegen snelle veroudering van de smaak. Door de aanwezige gist evolueren de smaken nog met de tijd. Daarom is Brugge Tripel een echt
bewaarbier. Kruidig en gerookt boeket. Zeer volle smaak en moutkarakter. Droge fruitigheid in de afdronk.

Bierstijl:Blond tripel
Alcoholpercentage:8,7%
Brouwerij:De Gouden Boom

Bush Triple

De Bush Triple heeft een goudblonde kleur. De uitgesproken aroma’s van gele vruchten (banaan, ananas) worden verrijkt met florale toetsen en impressies van citrus, vooral in de smaak. Het is een mals, lichtbitter bier met een evenwichtige smaak.

Bierstijl:Blond tripel
Alcoholpercentage:10,5%
Brouwerij:Dubuisson

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag & Woensdag

12.00 tot 00.00 uur

Donderdag

12.00 tot 01.00 uur

Vrijdag

12.00 tot 01.00 uur

Zaterdag

12.00 tot 01.00 uur

Zondag

12.00 tot 00.00 uur

Contact

Adres

Parade 5e
5911 CA  Venlo

Telefoon

077 772 5074

Email

info@brouwersplaats.nl

KvK nummer

73651400

Webdesign

Googlejuice