Amber en Elegant

Amber | Wist je dat…

De naam van het bier slaat op de kleur: het bier is helder en amberkleurig. Het heeft een zachte, volle smaak. Het is fris, heeft een aroma van geroosterde mout, en een iets zurige, verfrissende afdronk. Amberbier wordt ook wel Belgische ale genoemd.

La Trappe Isid'or

Speciaal amberkleurig trappistenbier: harmonieus en vol met een fruitige start, een stevig karakter lichtzoete, moutige karameltonen en een zachtbittere fruitige afdronk.

Bierstijl:Amber
Alcoholpercentage:7,5%
Brouwerij:Koningshoeven

Maximus Brutus

Zoetig in het begin met een hopbitterheid in de afdronk. Citrustonen door Amerikaanse hopsoorten. De lage gisting zorgt voor een goede doordrinkbaarheid.

Bierstijl:Amber
Alcoholpercentage:6,0%
Brouwerij:Maximus

Palm

Speciaal amberkleurig bier, vlot doordrinkbaar en vol van smaak. Aromatisch en hoppig op de neus, honingzoet en zacht van smaak met fruitige gistingsaroma’s.

Bierstijl:Amber
Alcoholpercentage:5.2%
Brouwerij:Palm

De Koninck Apa

De Koninck wordt ook wel het stadsbier van Antwerpen genoemd. Het is bekend als ‘Bolleke’ vanwege het kenmerkende De Koninckglas. Aroma’s van karamel en gebrande mout bepalen de aroma’s van deze zachte doordrinker.

Bierstijl:Amber
Alcoholpercentage:5.2%
Brouwerij:De Koninck

Texels Noorderwiend

Hartverwarmend winterbier. Texels Noorderwiend is een complex winterbier gebrouwen met gedroogde curacaoschillen en diverse soorten speciaal mout. Hartverwarmend, zachtbitter en fruitig.

Bierstijl:Amber
Alcoholpercentage:7.5%
Brouwerij:Texelse

Engelszell Benno

Met zijn intens roodbruine kleur doet Benno denken aan een zonnige herfstdag in het Donau-dal. Na een subtiele smaaksensatie op de tong, geeft de hop uit de Elzas heel haar krachtige, kruidige smaakpalet vrij. De diepe en evenwichtig-bittere afdronk wordt begeleid door een aangenaam mout-aroma.

Bierstijl:Amber
Alcoholpercentage:6,9%
Brouwerij:Texels

De Rumoerige Roodborst

Frisse, fruitige, licht hoppige American Amber. Het prijswinnende bier is robijnrood van kleur en heeft een stevige, volle schuimkraag. Verwacht een geur vol grapefruit, tropisch fruit en lichte karameltonen. Het wordt gebrouwen met vier soorten hop en vijf verschillende mouten, waardoor er meer dan genoeg is
te ontdekken!

Bierstijl:Amber
Alcoholpercentage:5.8%
Brouwerij:Bird Brewery

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag & Woensdag

16.00 tot 00.00 uur

Donderdag

16.00 tot 02.00 uur

Vrijdag

15.00 tot 02.00 uur

Zaterdag

12.00 tot 02.00 uur

Zondag

12.00 tot 00.00 uur

Contact

Adres

Parade 5e
5911 CA  Venlo

Telefoon

077 772 5074

Email

info@brouwersplaats.nl

KvK nummer

73651400

Webdesign

Googlejuice